Koning en Koningin van Thailand aangekomen in het Verenigd Koninkrijk voor de kroning van Charles

LONDEN:- Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen vanaf vandaag tot en met zondag een koninklijk bezoek aan het Verenigd Koninkrijk, dit op uitnodiging van Zijne Majesteit Koning Charles III. 

Zij zullen aanwezig zijn bij de kroning van Hunne Majesteiten Koning Charles III en Camilla, de Koningin-gemalin, in de Westminster Abbey in Londen, zo maakte het Bureau van het Koninklijk Huis bekend. 

Tijdens het bezoek zullen Hunne Majesteiten op vrijdag een door King Charles georganiseerde receptie voor genodigde staatshoofden en buitenlandse vertegenwoordigers bijwonen in Buckingham Palace, en op zaterdag de kroningsceremonie in Westminster Abbey bijwonen. 

Het bezoek van Hunne Majesteiten vindt plaats op hetzelfde moment als de jaarlijkse viering van de kroningsdag in Thailand. Het kabinetssecretariaat kondigde eerder aan dat de Samosorn Sannibat-ceremonie, of grootse staatsreceptie, morgen zou doorgaan om de dag van de kroning te vieren.

Lang leve de koning: op de gunstige gelegenheid van de verjaardag van de kroning van Zijne Majesteit de Koning, sluit Olleke Bolleke zich aan bij de natie en de Thais om Zijne Majesteit onze oprechte beste wensen uit te spreken voor zijn voortdurende goede gezondheid en een lang en voorspoedig leven.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!