Bink van 14 jaar komt in Pattaya om het leven tijdens een wedstrijdje straatracen 

PATTAYA:- De bestuurder van een vrachtwagen met oplegger merkte niet dat een motor de achterkant van zijn vrachtwagen had geraakt en deze meer dan een kilometer over de snelweg meesleurde. 

Naderhand bleek dat een 14-jarige straatracer om het leven was gekomen nadat hij met zijn motor tegen de achterkant van een vrachtwagen in het subdistrict Nong Plalai was gebotst.

De ouders van de jongen, vertelde in tranen niet te kunnen verklaren waarom hun 14-jarige zoon midden in de nacht om 03:30 uur op weg was, toen hij tegen het verkeer op snelweg 36 aan het racen was.

Khun Boonyuen Inkaew, de bestuurder van de in Nonthaburi geregistreerde Hino vrachtwagen, die bij het ongeval betrokken was, zei dat hij normaal op de linkerbaan reed en een groep van meerdere jongens aan de kant van de snelweg zag staan, Vervolgens zag hij dat zij de motoren startte en hoe ze tegen het verkeer begonnen te racen.

Even later leek het of de rem van zijn vrachtwagen blokkeerde, dus stopte hij en stapte uit om de aanhanger te controleren. Een motor zat vast in de achterwielen en de jongen lag levenloos midden op de snelweg. De chauffeur vertelde niet gemerkt te hebben dat de motor zich in zijn vrachtwagen geboord had.

De andere racende jongens zeiden dat het slachtoffer aan het racen was en de controle verloor. Zijn lichaam IS naar het Banglamung-ziekenhuis gebracht voor een autopsie, waarna het aan zijn rouwende familie overgedragen zou worden voor de begrafenis ceremonie.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!