Komende zaterdag 13 januari wordt in Pattaya de ‘Nationale Kinderdag’ uitbundig gevierd

PATTAYA:- De kustplaats Pattaya maakt zich op om van haar stadhuis een kinderwonderland te maken voor de Nationale Kinderdag op 13 januari 2024. De opwinding begint om 07:00 uur met registratie, waarbij deelnemers polsbandjes krijgen voor een dag vol lachen, leren en avontuur.

Tijdens het evenement zijn er activiteitencabines en gamestations die unieke uitdagingen en spannend plezier bieden. Studenten van scholen in Pattaya City zullen hun talenten op het gebied van magie, muziek en interactieve spellen demonstreren op podia verspreid over de locatie.

De dag omvat een milieuvriendelijk tintje met het ‘Good Children’s Activity’-initiatief om verantwoorde afvalverwerking aan te moedigen en deelnemers te belonen voor het verzamelen van afval.

Voor een prehistorisch tintje biedt de zone ‘Dinosaur Kingdom’ ontmoetingen met vriendelijke dinosaurussen om de verbeelding van de kinderen aan te wakkeren. Als afsluiting van de dag zal een bezoek aan het kantoor van de burgemeester kinderen van Pattaya een kijkje geven in burgerlijk leiderschap en burgertrots bijbrengen.

Om een ​​soepele en veilige ervaring te garanderen, zal de stad tijdelijk North Pattaya Road afsluiten vanaf het kruispunt op Pattaya Sai 3 Road tot het Pettrakul-kruispunt, met name de rijstrook naast het stadhuis van Pattaya. De afsluiting zal van kracht zijn van 6 uur tot 00 uur.

De stad verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!