Een overzicht van de avondmarkten in Hua Hin voor zowel toeristen als de lokale bevolking

HUA HIN:- Avondmarkten zijn alomtegenwoordig in Thailand, en net als veel andere plaatsen herbergt Hua Hin er een overvloed aan. Elke markt in Hua Hin biedt een mix van winkels, restaurants en culturele ervaringen, waardoor het voor iedereen in de omgeving een must-visit bestemming is. Of u nu een bezoeker bent die Hua Hin voor het eerst verkent of een plaatselijke bewoner bent die deze markten al een tijdje niet meer heeft bezocht, deze gids geeft u alle informatie die u nodig heeft om de verschillende nachtmarkten in Hua Hin te bezoeken en ervan te genieten. 

De Cicade-markt

Geen bezoek aan Hua Hin is compleet zonder een bezoek aan de Cicada-markt.
Cicada Market, gelegen in Khao Takiab, is een levendige avondmarkt die geopend is op vrijdag-, zaterdag-, zondag- en vakantieavonden vanaf 17.00 uur. Het is een ideale plek voor weekendshoppen en ontspanning. De markt biedt voornamelijk lokaal handwerk en biedt een gevarieerde selectie modieuze zomerkleding, strandkleding, sieraden, souvenirs en schilderijen. Veel van de exposerende schilders, bekend in de omgeving, werken vaak in het “Hua Hin Artists Village”.

📍 https://maps.app.goo.gl/w8epNqZFqnFR2Qso7

De Tamarindemarkt

Grenzend aan Cicada Market is Tamarind Market geopend op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 17.00 tot 23.00 uur, en ook tijdens lange weekenden. Deze uitgestrekte foodcourt biedt een overvloed aan gerechten, van de Thaise keuken tot pizza, hotdogs, gebak en Chinees eten. De markt is een vlekkeloze culinaire reis, waarbij westerse en oosterse smaken worden gecombineerd.

📍 https://maps.app.goo.gl/oi7gW7DrCSzrA7DJ9

De Saphan Pla-avondmarkt

Dicht bij Soi 53 (Hua Hin) en gelegen aan de visserspier van Hua Hin, is de Saphan Pla Walking Market geopend op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Het biedt een uniek uitzicht op het strand en de kustlijn en is een uitstekende plek voor lokale zeevruchten.

📍 https://maps.app.goo.gl/hjr8TTdCrETYvD3C7

De Rimlay-markt
Gelegen aan Queen’s Park Road, Queen’s Park 19 Rai, biedt Rimlay Market een uitgebreide culinaire en winkelervaring. De markt verwelkomt een verscheidenheid aan verkopers, van eetstalletjes tot kunstenaars, schilders en ambachtslieden.

📍 https://maps.app.goo.gl/YHzo2X362mkAfDHH

De Baan Khun Por mark

In Soi 88 (Hua Hin) is Baan Khun Por een foodcourt die dagelijks geopend is van 17.00 uur tot middernacht en zowel Thais als buitenlanders aantrekt. De naam, die ‘Vaderhuis’ betekent, suggereert een gastvrije sfeer voor familie, vrienden of familieleden.

📍 https://maps.app.goo.gl/9zS9RS7Jp1LGSKBR8

De Hua Hin-avondmarkt

Chat Chai Night Market, gelegen in het centrum op de hoek van Petchkasem Road en Sa Song Road, is dagelijks geopend van 16.30 uur tot middernacht en wordt na 18.30 uur drukker. Langs de weg staan ​​kraampjes opgesteld, geflankeerd door rijen winkelpanden.

📍 https://maps.app.goo.gl/71fa4tFQgTiLbPDq9

De Pae Mai-markt
Pae Mai Market is alleen geopend op dinsdagavond vanaf 15.00 uur en is een levendige en kleurrijke markt. Het biedt een spannende culinaire ervaring met een breed scala aan gerechten, van sushi tot pizza en Thaise lokale gerechten. Pae Mai Market is een populaire plek onder inwoners van Hua Hin en voegt een authentiek lokaal tintje toe.

📍 https://maps.app.goo.gl/DkcMKrPDfHXjLMSM6

De nachtmarkten van Hua Hin zijn meer dan alleen winkelbestemmingen; het zijn levendige plekken waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de lokale levensstijl. Elke markt heeft zijn unieke charme en biedt een scala aan eten, kunst, muziek en ambachten. Of je nu een toerist of expat bent, het verkennen van deze markten is een must-do ervaring in Hua Hin.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!