Gemeentewerkers van Pattaya begonnen met het opruimen van de rommel bij de Kaap Bali Hai

PATTAYA:- Gemeentewerkers van Pattaya zijn gisteren begonnen met een schoonmaakoperatie langs de kustlijn van Kaap Bali Hai om de aanzienlijke ophoping van afval in zee aan te pakken.

Het initiatief  werd geleid door loco-burgemeester Manoch Nongyai en vergezeld door het Bureau voor Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu en hun toegewijde staf.

Bij de schoonmaakactie, die bij zonsopgang begon, werd een zorgwekkende hoeveelheid afval uit de zee gehaald, zoals plastic flessen en tassen, papierresten, schuimdozen en overblijfselen van visuitrusting. Dit afval ontsierde de omgeving van Kaap Bali Hai, maar de gemeentewerkers lieten zich niet afschrikken en werkten ijverig samen om het afval te verwijderen en de natuurlijke schoonheid van het gebied te herstellen.

Vice-burgemeester Manoch prees de snelle actie van het Bureau voor Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu bij het mobiliseren van personeel voor de schoonmaakwerkzaamheden. Hij erkende de seizoensgebonden aard van het probleem en benadrukte de neiging dat afval in zee zich op verschillende tijdstippen van het jaar langs deze specifieke kustlijn verzamelt.

Gezien de populariteit van het gebied als toeristische attractie, had het initiatief tot doel de visuele aantrekkingskracht ervan te verbeteren om toeristen te bedienen. “Ons doel is om een ​​ongerepte natuurlijke omgeving te bieden aan toeristen die Pattaya dit seizoen bezoeken”, aldus Khun Manoch.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!