Komende dagen vele files op Thaise wegen verwacht vanwege het lange vakantieweekeind

THAILAND:- Uw nieuwsbeer las zojuist in het NNT News dat er vanaf vandaag lange files op de hoofdwegen vanuit Bangkok naar de toeristische bestemmingen worden verwacht.

Het departement van verkeer over land heeft de  ​​logistieke bedrijven gevraagd om hun activiteiten tijdens deze periode te beperken om de congestie op de weg te verminderen.

Khun Seksom Akaraphan, de directeur-generaal van het ministerie van Landvervoer, zei dat er dit lange weekend naar verwachting meer mensen zullen reizen en heeft daarom logistieke bedrijven gevraagd hun activiteiten op 13-16 oktober te minimaliseren.

Indien nodig kunnen de operators tijdens deze periode vrachtwagens besturen, maar ze moeten ervoor zorgen dat hun voertuigen en onderdelen in goede staat verkeren en dat de chauffeurs goed uitgerust en nuchter zijn tijdens hun dienst.  

De chauffeurs worden eraan herinnerd om voorzichtig te rijden, zich strikt aan de snelheidslimieten te houden, te vermijden om op bermen te stoppen en op de meest linkse rijstrook te blijven. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: NNT News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!