Koh Samui maakt zich klaar om op 1 juli te heropenen

~DE VLAG KAN IN TOP~
(Ergens erg blij mee zijn)

KOH SAMUI:-De populaire toeristische bestemming Koh Samui is klaar om op 1 juli te heropenen nadat de toeristen enkele maanden van het eiland zijn weggehouden om Covid19 infecties in te dammen.

Khun Ratchaporn Phoonsawas, voorzitter van de toeristenassociatie van Koh Samui, zei dat ongeveer 50 procent of 57.000 van de inwoners van Samui waren ingeënt, maar er moeten nog 36.000 mensen gevaccineerd worden om de vereiste 70 procent voor de groepsimmuniteit te bereiken, zo vertelde hij.

Dat impliceert volgens het ‘Samui Sealed Route’-model, dat Koh Samui volgende maand weer toeristen mag ontvangen, er hangt natuurlijk wel een maar aan. De toeristen moeten negatief getest zij, en moeten vervolgens zeven dagen in een hotel verblijven. Nu is dat niet zo’n straf op Koh Samui daar de meeste hotels over prachtige stranden genieten, waar de toeristen mogen vertoeven.

Na zeven dagen, mogen de toeristen na opnieuw negatief getest te zijn, het eiland verder verkennen en zelfsss eiland-hoppen door naar Koh Pha-ngan en Koh Tao te varen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!