De Thaise Koning Vajiralongkorn en zijn gemalin hebben bioveiligheidsvoertuigen voor Covid-19-tests gedoneerd

~EEN KONINKLIJK GEBAAR~
(Een royale geste)

BANGKOK:- Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn en zijn gemalin, Koningin Suthida hebben eerder dee week 16 bioveiligheidsvoertuigen en zes bioveiligheidstrailers in de Amphorn Sathan Residential Hall in Dusit Palace in Bangkok aan het Ministerie van Volksgezondheid voor Covid-19-tests onder mensen in risicovolle gebieden gedoneerd.

De voertuigen werden ontvangen door minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul, de secretaris van Volksgezondheid dr. Kiattiphum Wongrajit en andere leidinggevenden van het ministerie.

De voertuigen zijn uitgerust met de nodige testapparatuur en een ultramodern informatietechnologiesysteem voor snel en nauwkeurig testen.

Het paleisbureau vertelde dat de voertuigen wareg gekocht met het geld dat groepen mensen aan koningin Suthida hadden geschonken om haar verjaardag op 3 juni te vieren.

Tot dusver hebben Hunne Majesteiten 36 bioveiligheidsvoertuigen gedoneerd om het testen op Covid-19 in afgelegen gebieden te vergemakkelijken om de drukte in lokale ziekenhuizen te verminderen.  Ze schonken ook vijf voertuigen voor mobiele eenheden voor snelle analyse en twee voertuigen voor digitale röntgenapparaten.

 De koning en koningin verleenden ook een audiëntie aan de ambassadeur van de Europese Unie in Thailand, Pirkka Tapiola en zijn vrouw Olga Shumylo-Tapiola, en de ambassadeur van Israël in Thailand Meir Shlomo en zijn vrouw Bracha Shlomo, om afscheid te nemen van het verlaten van hun functies.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!