Koh Larn zag een recordaantal toeristen tijdens de Nieuwjaarsvakantie 2024

PATTAYA:- Koh Larn, het pittoreske eiland voor de kust van Pattaya, kende een ongekende stijging van het aantal nieuwjaarsbezoekers, met ruim 50.000 toeristen die tijdens de driedaagse viering van 29 tot 31december bezochten. De piekdag, 30 december, zag 24.513 bezoekers genieten van de feestelijke sfeer en zand tussen de tenen.

Massa’s opgewonden feestgangers verzamelen zich bij de Bali Hai-pier en wachten reikhalzend op de veerboten naar Koh Larn.

De toeristische autoriteiten van Thailand, afgekort het TAT en het stadsbestuur van Pattaya hebben, in samenwerking met wetshandhavers en gemeenteambtenaren, de activiteiten van het eiland nauwgezet georkestreerd, waardoor de naadloze werking van de faciliteiten en diensten werd verzekerd. 

Hun gezamenlijke inspanningen gaven prioriteit aan de veiligheid en het gemak van bezoekers, inclusief het coördineren van transport- en accommodatieregelingen voor toeristen afkomstig uit verschillende delen van Thailand en daarbuiten.

De recensies van toeristen benadrukte de aantrekkingskracht, netheid en gastvrijheid van het eiland, waarbij velen hun dankbaarheid uitten voor de inspanningen van de autoriteiten en de lokale gemeenschap om hun verblijf aangenaam en onvergetelijk te maken.

Met festiviteiten die tot vandaag 1 januari 2024 duren, blijft de populariteit van Koh Larn overeind staan, met een nog grotere toestroom voor het komende jaar.

De autoriteiten schatten een totaal van 60.000 bezoekers tijdens de vierdaagse vakantieperiode (29 december – 1 januari), waarmee een nieuw record voor het eiland wordt gevestigd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!