Speedboot coureur op Phuket getest op drugs nadat een Russisch meisje bij een ongeluk om het leven kwam

PHUKET:- De politie wacht op de resultaten van de drugstests op de speedboot bestuurder en de begeleider van een speedboot die gistermiddag tegen de rotsen bij een zuidelijke eiland botste. Bij het incident kwam een Russisch meisje om het leven kwam en raakte negen anderen gewond.

Khun Somsook Samphanprateep, plv.  gezondheidshoofd van Phuket, verklaarde vandaag dat bij een eerste test op de bootbestuurder, de 41-jarige khun Natthawut Wongwilai,, een stof in de categorie amfetamine werd aangetroffen. De betrokken functionarissen moesten de specifieke stof echter nog identificeren. Ook de begeleider van de Apirak speedboot, onderging een drugstest, waarvan op de uitslag nog wordt gewacht.

De tweemotorige boot raakte gistermiddag rond 15.20 uur “met hoge snelheid” de rotsen in de buurt van het eiland Koh Mai Thon toen het zeven Russische toeristen van de Phi Phi-eilanden richting Phuket terug voer. Noch het weer, noch de golven vormden destijds enig gevaar voor boten. 

Bij de crash kwam een ​​vijfjarig Russisch meisje om het leven, en zeven andere Russische toeristen raakten gewond, van wie er drie al uit ziekenhuizen zijn ontslagen. De twee andere gewonden waren de bootbestuurder en de begeleider. 

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!