Koh Chang, Koh Kood bijna volgeboekt voor het komende lange vakantieweekend van 22-24 oktober

TRAT:- Het populaire Koh Chang-eiland van Trat is klaar om bezoekers te verwelkomen, terwijl de hotels in het aangrenzende Koh Kood voor het komende lange weekend al reeds volgeboekt zijn.

Khun Saksit Mungkarn, voorzitter van de Raad voor de toerisme-industrie van Trat vertelde in de afgelopen weekend  dat het opheffen van de Covid-19-beperkingen ertoe heeft geleid dat honderden mensen naar het eiland willen komen.

 Ondertussen is ongeveer 90 procent van de kamers in drie- tot viersterrenhotels in Koh Chang en het naburige Koh Kood geboekt voor het lange weekend van 22-24 oktober.  Khun Saksit zei dat Koh Mak, een ander eiland in de archipel, ook goede tekenen van herstel vertoont.

Onder verwijzing naar een recent onderzoek zei hij dat Koh Chang nog steeds een van de top 10 toeristische bestemmingen is en dat het eiland klaar is om bezoekers te verwelkomen, omdat tegen het einde van deze maand meer dan 70 procent van de inwoners een dubbele vaccinatie krijgen voor Covid-19.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: photostock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!