Internet reparateur doet in Nongprue een afschuwelijke morbide ontdekking van zijn leven

PATTAYA:- Een internetreparateur in het district Bang Lamung in Pattaya deed een morbide ontdekking toen hij ’s avonds laat internetkabels moest repareren en een man bij een boom zag staan.  Hij riep hem in het donker, maar de man antwoordde niet.  Toen hij de stille man naderde, ontdekte hij tot zijn schrik dat de gestalte, een dode man was, die verstrikt in kabels onderuitgezakt tegen de boom stond.

Het incident vond plaats op vrijdag in de buurt van nummer 36 Road in Bang Lamung in een met bomen gevuld gebied dat de man moest bezoeken om de internetdraden te repareren.  Hij ontdekte het lichaam en belde geschokt de politie van Nonprue.

De politie kwam ter plaatse en trof de man rechtop tussen twee bomen aan, verstrikt in een wirwar van kabels.  Ze zeiden dat er geen teken was van enige vorm van confrontatie of strijd die suggereerde dat een tweede persoon betrokken was bij de dood.

De man werd geïdentificeerd als een 53-jarige Thaise man en in de buurt werd een motorfiets gevonden waarvan wordt aangenomen dat deze van de overleden man is.  Een aanwijzing die de politie ontdekte voor wat er mogelijk is gebeurd, was een betonschaar die nog steeds aan een paar hoogspanningskabels in de buurt van het lichaam van de man hing.

De doodsoorzaak is niet volledig vastgesteld, maar de politie zegt dat de meest waarschijnlijke doodsoorzaak zelfmoord of een overlijden door een ongeval was toen hij probeerde de stroomkabels door te knippen, misschien om ze te stelen en misschien denkend dat het de internetlijnen waren, maar in werkelijkheid hoogspanningskabels waren die niet hoog hingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!