Koele mistige ochtend in Noord Thailand en regens in Zuid Thailand voorspeld

BANGKOK:- De Thaise weerdienst meldde dat het hogedrukgebied dat zich boven de noordelijke provincies bevindt aan het verzwakken is, terwijl de westelijke trog het noorden van Thailand passeert.  

Dit heeft waarschijnlijk tot gevolg dat er zich in het noorden, noordoosten, midden en oosten, een koude ochtend mist te ervaren zal zijn, sommige delen van het hogere noorden krijgen te maken met geïsoleerde regens.

De bergtoppen in het noorden en noordoosten zullen koud tot erg koud zij met temperaturen van 5 tot 15 °C.  

Al het wegverkeer moet voorzichtig zijn vanwege het slechte zicht.  Boeren in het hoge noorden moeten schade aan gewassen door geïsoleerde regen voorkomen.

Ondertussen heerst er een verzwakkende noordoostelijke moesson over de Golf en het zuiden.  Geïsoleerde zware regenval is waarschijnlijk in het lagere zuiden van Thailand.  

Golven in de Golf zijn ongeveer een meter hoog en 1-2 meter hoog tijdens onweersbuien, zodat alle schepen voorzichtig te werk dienen te gaan en zich niet in gebieden onweersbuien te begeven.

In Bangkok begint de dag koel met een lichte mist, in de loop van de dag zal de temperatuur oplopen tot 31-34° Celsius bij een noordoostelijke wind.

De actuele weersvoorspelling voor de komende 24 uur kunt u ieder uur op Olleke Bolleke Radio in Thailand beluisteren.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!