De toeristenindustrie in Pattaya veert op, nu met meer dan 80% geboekte kamers

PATTAYA:-  Het Pattaya Countdown 2022-festival zal naar verwachting meer dan 50.000 mensen trekken nu de stad weer tot leven komt met 80 procent van de hotelboekingen in het afgelopen weekend, zeiden stadsfunctionarissen maandag.

Burgemeester Sonthaya Khunpluem zei dat de heropening van Thailand op 1 november en het regeringsprogramma “Rao Tiew Duay Kan” (We Travel Together) het toerisme in de stad nieuw leven hebben ingeblazen.

Sonthaya voegde toe dat het countdown festival zal worden gehouden van 29 tot 31 december op Bali Hai Pier en naar dat er naar verwachting meer dan 50.000 bezoekers zullen komen.

De toeristenindustrie van Pattaya

ontwaakt langzaam met meer dan

80% geboekte kamers afgelopen weekend. 

Ondertussen zei voorzitter van de Pattaya Business and Tourism Associatio, khun  Boonanan Pattanasin dat de toeristische sector verbetert dankzij de stimuleringsmaatregelen van de overheid.  Hij zei dat hotelboekingen het afgelopen weekend zijn gestegen tot 70 tot 80 procent na meer dan een jaar van stagnatie.

Khun Damrongkiat Pinitkarn, secretaris van de Entertainment Venues and Tourism Association in Pattaya, zei dat hoewel de maatregelen het binnenlands toerisme hebben verbeterd, het terugbrengen van buitenlandse toeristen en het heropenen van nachtelijke uitgaansgelegenheden enige tijd zal duren.

Hij voegde eraan toe dat het uiterst belangrijk is dat alle sectoren samen moeten werken om de verspreiding van Covid-19 in te dammen, zodat het centrum van de Covid19 situatie meer beperkingen kan opheffen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “De toeristenindustrie in Pattaya veert op, nu met meer dan 80% geboekte kamers”

  1. En wie zijn dat dan Bolleke zijn het farangs of Thai die toeristen?? En hoe zit het dan met verspreiding van Omicron of Delta variant met al die mensen opeen gepakt???Ik moet volgende maand naar Pattaya vanuit de Esan is het wel verantwoordelijk te gaan nu met die Omicron variant.
    Als het oude griekse alfabet moet geloven zijn we er nog lang niet hoe heet de volgende Variant misschien Argemedis of Omega enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!