Het kabinet van Thailand stemt in met een budget van ruim 35 miljard THB voor vaccins, reisprojecten en compensaties

BANGKOK:- Het Thaise kabinet keurde gisteren een lening van 35,97 miljard baht goed voor de volgende projecten:

• 35,06 miljard baht voor de aanschaf van 30 miljoen doses Pfizer-vaccin en 60 miljoen doses AstraZeneca voor gebruik volgend jaar.
• 300 miljoen baht voor de “Thailand Festival Experience” van de Tourism Authority of Thailand (TAT), met als doel 2,35 miljard baht te genereren en niet minder dan 200.000 bezoekers te trekken.
• 607.15 miljoen baht om mensen in de entertainmentindustrie te helpen die zijn getroffen door de Covid-gerelateerde maatregelen van de overheid.

Het kabinet accepteerde ook het voorstel van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu om de Maya-baai van Krabi vanaf nieuwjaarsdag weer open te stellen voor toeristen.  

Het ministerie is daarnaast van plan om op 31 december en 1 januari af te zien van toegangsprijzen voor 133 nationale parken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!