Knallend het nieuwe jaar in, doe je op deze plekken in Thailand 

Er is bijna geen betere manier om knallend het nieuwe jaar in te gaan dan in Thailand. We zetten de vier beste plekken om oudejaarsavond in Thailand door te brengen voor je op een rijtje. 

PATTAYA
Uiteraard staat bovenaan het lijstje van uw nieuwsbeer Olleke Bolleke de bruisende kustplaats Pattaya.

Het Pattaya Countdown 2023-festival van dit jaar heeft als thema “The Festival of Seaverse” met een vleugje digitale wereld in Metaverse-vorm. Pattaya hoopt dat het Countdown dit jaar op basis van deze muzikale line-up zal slagen.

The place to be…de Bali Hai Pier zal worden omgevormd tot een “onderwaterwereld”, het kenmerk van Pattaya, en dat klanten kans maken op een Isuzu-pick-uptruck van 800.000 baht. Natuurlijk doet Pattaya zijn eer aan met om 00:00 uur een gigantisch vuurwerk te presenteren.

BANGKOK
Mensen reizen vanuit de hele wereld naar Thailand om het nieuwe jaar te vieren met verschillende aftelfeesten en exclusieve vieringen. Zo is Central World Street een van de grootste winkelcentra in Zuidoost-Azië, waar miljoenen mensen samenkomen om van de vuurwerkshow en live optredens te genieten. Ook omvat het neon countdown festival geweldige DJ-optredens (waaronder de Nederlandse Martin Garrix) die de hele oudejaarsnacht doorgaan.

PHUKET
Phuket is een van de populairste bestemmingen om het nieuwe jaar in Thailand op een uitbundige manier in te luiden. Als je niet vies bent van een feestje, is Phuket de juiste bestemming om knallend het nieuwe jaar in te gaan. Tijdens de nieuwjaarsvieringen verandert vrijwel het gehele eiland in een feestoord, met allerlei verschillende activiteiten, live concerten, vuurwerkshows en barbecues op het strand.

CHIANG MAI
Chiang Mai mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje, met het Night of Lights als een van de hoogtepunten. In Chiang Mai verzamelen duizenden mensen zich op één plaats om de lantaarns de donkere hemel in te laten gaan. Op NYE paraderen duizenden mensen in Chiang Mai, de noordelijke hoofdstad van Thailand, met kleurrijke papieren lantaarns en brandende kaarsen in de hand. Klokslag middernacht laat iedereen hun lantaarns de lucht in gaan, wat een ontzettend magisch moment is.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!