KLM ziet af van de wintervluchten naar het Phuket

PHUKET:- De geplande lijndienst die KLM dit najaar zou starten tussen Schiphol en Phuket gaat niet door. “De huidige omstandigheden hebben ons doen besluiten af te zien van het starten van de route”, zegt Sicco Marsman, Vice President Network Planning, in gesprek met Luchtvaartnieuws Magazine.

KLM kondigde Phuket in mei aan als één van de zes nieuwe verre bestemmingen voor het winterseizoen. Het Thaise vakantie-eiland zou vanaf eind oktober vier keer per week worden aangevlogen met een Boeing 777-300ER, met op de heenweg een stop in Kuala Lumpur.

Zowel Kuala Lumpur als Phuket kampen met zeer strenge lokale inreisregels. Daardoor is het volgens KLM niet opportuun om de oorspronkelijke plannen door te zetten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het magazine Luchtvaartnieuws gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Klaas-Jan van Woerkom
Bron: luchtvaartnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!