Klant masturbeert voor jonge bezorger in centraal Thailand

NONTHABURI:- Gisteren diende een bezorger een klacht in bij de politie nadat hij vorige week seksueel werd lastiggevallen door een klant in de provincie Nonthaburi in centraal Thailand.

De jonge bezorger wachtte meer dan een week om zijn bewijsmateriaal aan de politie te overleggen omdat hij bang was dat hij zou worden gearresteerd wegens het overtreden van de Thailand’s Wet bescherming persoonsgegevens, in Thailand afgekort het PDPA genoemd, een in juni ingevoerde wet die het gebruik van de persoonlijke gegevens van anderen zonder toestemming strafbaar maakte.  

Op 13 september om 13.00 uur ontving de 19-jarige Suphakit, een parttime bezorger, een verzoek om een portie ​​“pad thai”bij een huis in een “luxe dorp” in het district Bang Kruai te bezorgen.

Khun Suphakit arriveerde bij het huis en merkte dat alle lichten uit waren.  Hij belde de mannelijke klant om hem te laten weten dat hij was gearriveerd, die hem vroeg het huis binnen te komen om het eten te bezorgen.  Suphakit vertelde hem echter dat hij het huis niet kon betreden vanwege het bedrijfsbeleid.  Hij zou de bestelling buiten hebben laten staan, maar de klant had zijn eten nog niet betaald.

De klant kwam uiteindelijk naar buiten met alleen zijn ondergoed aan.  Tot ontzetting van Suphakit haalde de klant zijn pielemqne tevoorschijn om de chauffeur te laten zien en begon te masturberen.  Toen rende de mannelijke klant – van wie de chauffeur zei dat hij in de dertig was – het huis weer in en zei dat hij zo terug zou zijn.

Khun Suphakit zei dat hij de klant in huis hoorde “kreunen” en zei dat hij wilde vertrekken, maar het dorp niet kon verlaten tenzij zijn kaart door de klant was afgestempeld.  Dus Suphakit pakte zijn telefoon klaar om foto’s te maken als bewijs.

De klant rende spiernaakt terug naar buiten en bleef voor de jongen masturberen.  Vervolgens betaalde de klant 200 baht voor zijn pad thai.  De chauffeur zei dat de klant hem 100 baht fooi gaf voordat hij hem bedankte en zei dat hij de service opnieuw zou gebruiken.

De getraumatiseerde Suphakit zei dat hij sinds het incident geen leveringen heeft gedaan omdat hij te bang is voor wat hij zou nog méér zou kunnen zien.  In de twee jaar dat hij als bezorger werkt, heeft hij naar eigen zeggen nog nooit zoiets gezien.

Khun Suphakit zei dat hij zich na de ervaring niet langer veilig voelt als bezorger.  Hij plaatste de foto’s online in een groep bezorgers om andere chauffeurs te waarschuwen op hun hoede te zijn voor seksuele intimidatie op het werk.

De bestuurder stapte pas ruim een ​​week na het incident naar de politie omdat hij bang was dat hij zelf in aanraking zou komen met de wet.  In juni is de Thaise Wbp-wet van kracht geworden met als doel de gegevens van het publiek te beschermen.  Volgens de wet moeten mensen toestemming krijgen om de persoonlijke gegevens van mensen te gebruiken, b.v.  foto’s.

Het publiek mag echter nog steeds foto’s van anderen maken als het “het algemeen belang beschermt”, wat in dit geval duidelijk het geval is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron:  Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!