Khun Somyot, de rechtmatige vader-eigenaar van de Mountain B- nachtclub, heeft zichzelf vanmiddag bij de politie aangegeven

CHONBURI:- De echte eigenaar van de Mountain B- nachtclub, Khun Somyot Panprasong, heeft zich vanmiddag, 16 augustus, aangegeven bij het politiebureau van Plutaluang, dit naar aanleiding van een arrestatiebevel dat gisteren door de provinciale rechtbank van Pattaya werd uitgevaardigd.

Deze middag arriveerde de advocaat van ‘Sia B’ op het politiebureau om meer informatie te geven aan de ambtenaren. Hij drong er ook op aan dat Somyot niet betrokken was bij het etablissement omdat hij niets wist van de hele papierwinkel en herhaalde dat zijn zoon Sia B de feitelijke eigenaar van het etablissement was. Sia B heeft eerder de volledige verantwoordelijkheid voor het incident op zich genomen, veel families van slachtoffers en internetgebruikers van sociale media hebben echter hun bezorgdheid geuit dat ze geloven dat Sia B een “katvanger” voor andere partijen, eigenaren en stille investeerders is.

Khu. Somyot was echter bereid zich over te geven op het politiebureau van Pluta Luang, nadat hij uit één andere provincie was teruggekeerd, zo luidde de verklaring van de advocaat.

Vanmiddag arriveerde Somyot naar verluidt op het politiebureau van Plutaluang na het arrestatiebevel waarin stond dat hij was aangeklaagd voor het veroorzaken van ernstige doden en gewonden aan anderen als gevolg van nalatigheid en het zonder toestemming exploiteren van de uitgaansgelegenheid.

Somyot heeft alle aanklachten ontkend en zegt dat hij op geen enkele manier betrokken is bij de locatie.

De politie die bij het onderzoek betrokken is, probeert echter de borgtocht voor Somyot te blokkeren, omdat hij beweert dat hij een mogelijk vluchtrisico vormt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: ManagerOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!