Kat springt op een luxe sportwagen, de eigenaar daarvan eist 100.000 baht schadevergoeding voor krasjes.

BANGKOK:- De eigenaar van een luxe sportwagen heeft naar verluidt een rechtszaak aangespannen tegen zijn buurman en claimt 100.000 baht schadevergoeding nadat de kat van de buurman op zijn zwart-gele Lotus-sportwagen was gesprongen wat krassen veroorzaakt zou hebben.

Het voorval ging viraal in Thailand en veroorzaakte landelijke verontwaardiging, volgens de laatste rapporten heeft de eigenaar zich sindsdien verontschuldigd en eraan toegevoegd dat hij het geld niet wil betalen.

De katteneigenaar plaatste een video op TikTok waarin stond dat haar buurman compensatie eiste voor het in het openbaar uitlaten van een “woest of wild dier” en het toebrengen van schade aan eigendommen of eigendommen van anderen.  Ze voegde eraan toe dat ze bereid is te betalen om de krassen van haar kat te repareren, maar tegen een redelijke prijs.

De buren proberen al een tijdje om tot overeenstemming te komen.  Volgens rapporten gebeurde het incident in oktober 2020 toen de kat per ongeluk de spatten nam.  Die middag stuurde de autobezitter de buren een video van hun huisdier zittend op de sportwagen.  Video van een bewakingscamera voor thuis toont de kat die bovenop de zwart-gele sportwagen zit.

Zij en de familie bezochten het huis om de schade aan de auto’s te bekijken en zeiden dat ze alleen vuil van de poten van de kat zagen.  De buurvrouw hield vol dat alle schrammen van haar kat kwamen en vroeg om een ​​vergoeding van 100.000 baht en voegde eraan toe dat de prijs officieel getaxeerd was.

Hij vertelde zijn familie probeerde tot overeenstemming te komen met de buurman en had al een boete van 500 baht op een politiebureau betaald voor het alleen uitlaten van een huisdier en is al twee keer naar de rechter gestapt.  Blijkbaar is de buurman nooit in de rechtbank verschenen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!