Kat met één ‘diamantenoog’ zorgt voor véél gelukzoekers in Thailand 

THAILAND:- Enkele TikTok-clips van een oranje kater met een glimmend diamantachtig linkeroog gingen gingen gisteren viraal door het land, waarbij netizens de eigenaar adviseerden goed voor hem te zorgen, want hij zal welvaart brengen.

Vier clips gepost door @user3026088746242 tonen een kater met een bizar linkeroog in verschillende poses.  Eén clip werd gisteren aan het begin woensdagmiddag 1,5 miljoen keer bekeken.

De meeste commentaren informeerden de eigenaar van de kat dat de kat welvaart zou brengen.

Sommige netizens maakten ook van de gelegenheid gebruik om geluksgetallen te voorspellen voor de loterij van 1 februari.  Nummers kunnen zijn geselecteerd op basis van de TikTok-gebruikersnaam of geluksgetallen die verband houden met het dromen van katten (meestal 4, 8 en 7)

Veel Thais geloven dat een kat met een diamantkleurig oog ervoor zal zorgen dat de eigenaar diamanten krijgt.  Dit geloof werd verbeeld in de Thaise film “Cat’s Eye Diamond” uit 1972.

MAAR,…… wat de Thais echter een diamanten oog bij een kat noemen, wordt meestal veroorzaakt door glaucoom, en echt niet door geluk.

Olleke Bolleke in Phantasialand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!