🎥 | Het extreme geweld tussen de motortaxibendes van Bolt versus Win rijders in Oost-Thailand houdt aan

PATTAYA:- Het geweld tussen rivaliserende motortaxi-operators gaat ongebreideld door in Pattaya, waarbin drie ‘Win’-chauffeurs gewond raken nadat ze zijn geslagen met een honkbalknuppel en een ijzeren staaf, dit naar verluidt door Bolt-chauffeurs.

Gisteravond brak er een vechtpartij uit tussen drie Bolt-coureurs en drie Win-coureurs in Thappraya Soi 7, vlakbij het strand van Jomtien.

Drie “win motorrijders” raakten gewond nadat ze met wapens waren geslagen: de 37-jarige Anan liep een gezwollen hoofd en linkerbeen op, de 37-jarige Noppadon werd in de nek geraakt en liep een gezwollen hoofd op, en het linkerbeen van de 37-jarige Monthon werd geslagen  totdat het opgezwollen en gekneusd was.

Khun Anan zei dat hij op zijn motor zat te wachten op klanten voor een buurtwinkel op ongeveer 50 meter afstand van de plaatselijk win-standplaats.

Plots parkeerden er drie Bolt-chauffeurs hun auto daar en beweerden op klanten te wachten.  Maar de Bolt-coureurs kwamen het door de Win-coureur gespecificeerde gebied binnen, zei Anan, wat niet is toegestaan.

Khu. Anan zei dat hij de drie Bolt-chauffeurs had gevraagd of ze de gemaakte afspraken wilde nakomen en alleen passagiers konden ophalen buiten het Win’s-gebied om een ​​geschil te voorkomen.

De Bolt-chauffeurs wilden niet toegeven en vroegen de Win-chauffeurs om te stoppen met het ophalen van klanten in dat gebied, zei Anan.

Om de videoclip te bekijken, klik op deze link: https://fb.watch/ihQV_6m9NO/

Plots haalde één van de Bolt-chauffeurs een ijzeren staaf onder zijn overhemd vandaan en hield die voor Anan, zei hij.

Khun Anan zei dat zodra hij de verandering in de houding van de Bolt-coureurs opmerkte, hij zijn twee vrienden een teken gaf om langs te komen om het probleem op te lossen, omdat hij op dat moment alleen was en bang was dat hij zou worden aangevallen en in de minderheid zou zijn.

Niet lang daarna brak het geweld los en mepten de Bolt-coureurs de drie “win motorrijders” met een honkbalknuppel en een ijzeren staaf.

De aanvallers lieten hun wapens ter plaatse achter, die de Win-chauffeurs als bewijsmateriaal meenamen naar het politiebureau, samen met camerabeelden van de buurtwinkel.

Vorige week zou een gewapende ’taximaffia’ twee Bolt-chauffeurs in Pattaya hebben aangevallen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!