Kappersschool in Pattaya geeft gratis knipbeurten om de lokale bevolking netjes tijden de Covid19 crisis tevoorschijn laten komen

PATTAYA:- Kapperschool Jutamart Salon biedt gratis knipbeurzen in Zuid-Pattaya aan om de bewoners te helpen door de Covid19 pandemie heen te komen.

De gratis knipbeurt wordt aangeboden aan South Pattaya Road in de buurt van de Buakhao-markt.  Zowel Thaise inwoners als buitenlandse expats  in de rij om hun haar te laten knippen.

Khun Tannakorn Neoysoongnern, leraar aan de kappersschool Jutamart Salon, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze kale plaatselijke reporter, dat de gratis knipbeurten elke dinsdag- en vrijdagmiddag gratis knipbeurten door onze studenten worden verzorgd.

“We willen de lokale bevolking en bewoners tijdens deze Covid19 crisis netjes en verzorgd door te komen, daarbij is het ook belangrijk voor de oefenlessen voor onze leerlingen.”  Zo voegde Tannakorn toe.

“We bieden al vele jaren gratis knipbeurten, maar we stopten toen de uitbraak van Covid-19 begon.  We hebben besloten om nog een keer terug te komen nu de stad is opengesteld voor buitenlandse toeristen.”  

Vandaag zaterdag 6 november zullen we gratis knipbeurten verzorgen bij Baan Ua-Athorn Na Jomtien Estate.”

De meeste mensen die van hun service gebruik hebben gemaakt, zeiden dat ze hun knipbeurten normaal gesproken zelf doen.  Ze zeiden tegen verslaggevers dat ze met krappe budgetten leven en de mogelijkheid voor een gratis knipbeurt verwelkomen, zelfs door studenten die leren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!