De “Gate of Time” van Ayutthaya ligt er prachtig bij nu steeds meer toeristen naar Thailand komen

AYUTTHAYA:- Nu in de laatste dagen steeds meer toeristen hun weg naar Thailand weten te vinden, heeft uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Centraal Thailand een geweldige tip om de gloed van het laatste licht van de dag te bewonderen dat door de “Poort van de Tijd” bij de ingang van Wat Phra Ngam in Ayutthaya schijnt.

Deze zogenaamde “Gate of Time,” een boog gecreëerd door de wortels van twee Bodhi-bomen die verstrengeld zijn over een oude bakstenen poort, is opgenomen in Thailand’s lijst van minder bekende bestemmingen.

In het metershoge vloedwater is de plek nog mysterieuzer en opvallender geworden.

Een monnik uit de nabijgelegen Wat Si Pho zei dat toeristen bereid zijn 100 baht per persoon te betalen om naar de plek te worden gebracht om de prachtige aanblik van de zon die door de boog schijnt bij zonsopgang of zonsondergang op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ondertussen zei een eigenaar van een klein schuitje dat hij 1.200 tot 2.000 baht per dag kan verdienen dankzij de vele fotografie-enthousiastelingen die zijn komen opdagen en spijt zouden hebben van het verlies van inkomsten zodra de overstromingen zouden afnemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Centraal Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!