Kabinet van Thailand noemt een aantal manieren op waarop het zich heeft ‘gehaast’ om de toeristische sector te helpen

BANGKOK:- De Thaise regering vertelde dat ze zich heeft “gehaast” om toerisme-exploitanten financieel te helpen en reissubsidieregelingen heeft geïntroduceerd tijdens de Covid-19-crisis, omdat de bedrijven een belangrijke factor zijn bij het stimuleren van economisch herstel.

Het vermeldde de manieren waarop het bedrijven heeft geholpen:
1. Verbeterde liquiditeit met laagrentende leningen met totale kredietlijnen van meer dan 150 miljard baht, zoals het GSB Soft Loan-project.
2. Voorzien in maatregelen om de last van onderpanddeposito’s door touroperators te verminderen tot 30 procent, resulterend in een teruggave van onderpand aan 6.639 operators, voor een bedrag van meer dan 498 miljoen baht.
3. Het land heropend voor internationale bezoekers en het stimuleren van binnenlands toerisme.  Dit omvat het helpen herstarten van de toeristische sector, het organiseren van seminars, het ontwikkelen van beleid om de industrie nieuw leven in te blazen, het introduceren van de Health Safety Standards (SHA)-certificering en het promoten van binnenlands toerisme door het aanbieden van subsidies voor hotelkamers, vluchten en eten.

De regering hoopt dit jaar zo’n vijf miljoen buitenlandse toeristen aan te trekken, met een omzet van meer dan 350 miljard baht.  Het streeft ook naar 90 miljoen binnenlandse reizen, goed voor meer dan 299 miljard baht aan inkomsten uit toerisme.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Kabinet van Thailand noemt een aantal manieren op waarop het zich heeft ‘gehaast’ om de toeristische sector te helpen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!