12-jarige jongen in Thailand speelt muziek op facebook om geld in te zamelen voor de begrafenis van zijn aan kanker overleden vader

BANGKOK:- Een 12-jarig straatmuzikantje trad live op zijn Facebook-pagina op,om donaties in te zamelen voor de begrafenis van zijn vader. De jongen, Chanadej Khiewsen, die al sinds zijn vijfde op straat zingt en gitaar speelt, ging dinsdagavond live op zijn Facebook-pagina.

Hij vertelde tegen zijn fans dat zijn vader, Chatchai Khiewsen, was overleden aan kanker en dat hij geld nodig had voor zijn begrafenis.

“De dag die ik vreesde is aangebroken.  Maar mijn vader zei dat ik in de wereld van de realiteit moest leven.  Ik zou dit voor de laatste keer voor papa willen doen.  Ik geef een live concert voor papa.  Vandaag smeek ik om papa’s begrafenis.  Ik zou dit liever helemaal niet willen doen’, zo vertelde hij terwijl hij muziek speelde met tranen in zijn ogen.  Enkele ogenblikken werd hij verstikt door emotie.

De jongen woonde alleen bij zijn vader en speelt al sinds zijn vijfde jaar muziek langs de kant van de weg.  Aanvankelijk speelde hij voor donaties voor zijn schoolkosten.

Maar de afgelopen maanden werd bij zijn vader kanker vastgesteld, dus speelde de jongen muziek om donaties in te zamelen voor de medische kosten van de behandeling van zijn vader.

Chanadej deed ooit mee aan een muziekwedstrijd voor kinderen in het Kidzaa TV-programma.  Hij speelt gitaar en zingt op Chatuchak Weekend Market en Siam Square, en is een bekend figuur geworden.  Zijn fans maakten vaak clips van hem die muziek speelde en plaatsten deze op YouTube.  Nadat zijn vader ziek werd, draaide hij muziek op zijn Facebook-pagina in plaats van uit te gaan.

Mocht dit tragisch relaas u in het hart treffen, dan u een bescheiden bedrag overmaken naar Kasikornbank-rekeningnummer 0771212867

Olleke Bolleke in Thailand

3 gedachten aan “12-jarige jongen in Thailand speelt muziek op facebook om geld in te zamelen voor de begrafenis van zijn aan kanker overleden vader”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!