Kabinet Thailand bespreekt de financiering voor ontwikkelingsprojecten in zes provincies langs de Andamanse kust.

KRABI:- Het Thaise kabinet besprak gisteren tijdens de wekelijkse vergadering de benodigde financiering voor ontwikkelingsprojecten in zes provincies langs de Andamanse kust.

De bijeenkomst vond plaats in het Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort in Krabi.

Het kabinet besloot ruim 10 miljard baht uit te trekken voor de ontwikkeling van meerdere projecten in zes provincies, namelijk Krabi, Trang, Phang Nga, Phuket, Satun en Ranong.  

De projecten omvatten onder meer het uitbaggeren van de Kantang-waterloop in Trang, de bouw van een luchthaven en haven voor cruiseschepen in Phang Nga, een lightrailnetwerk in Phuket en een luchthaven in Satun.

Het budget zal ook de ontwikkeling dekken van een medisch systeem en commandocentrum voor toerisme, schapenhouderij en halalverwerking en duurzame visserij in de Andaman-regio.

De beveiliging van het hotel was streng als reactie op een pro-democratieprotest van afgelopen maandag.  Dinsdag waren er echter geen demonstranten in de buurt van het hotel.

Minister-president Anucha Nakasai was dinsdag afwezig omdat hij de taak had een vergadering bij te wonen in verband met het opstellen van een “volksgrondwet”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!