De High Society van Chiang Mai, waaronder politici en ambtenaren, weten wel wat feesten is.

CHIANG MAI:- Dit artikel las uw nieuwsbeer in de Thaise internetkrant “Manageronline” die schreef dat ze videobewijs hadden ontvangen van ernstige Covid19 overtredingen in een hotelbar in de wijk Nimmanhemin in het centrum van Chiang Mai in het noorden van Thailand.

Ze plaatsten veel beelden van de nachtelijke drinkpartijen, hoewel de provincie nog steeds dagelijks 300-400 gevallen van Covid meldt. Ook schreef de redactie dat véél gasten van de bar welgestelde of leden uit de lokale High Society gemeenschap waren, waaronder bekende politici en functionarissen.

Het zou gaan om één van de vele bars in het nachtleven en overal in Chiang Mai die de Covid19 massaal regels, en de wetten en protocollen schaamteloos negeren

Deze bar is eigenlijk gewoon een façade voor prostitutie, een hoerenkit dat is opgezet als een restaurant om de autoriteiten voor het lapje te houden.

Ze meldden dat sommige klanten in het zwembad van het hotel aan het ravotten waren met schaars geklede dames.

Het verhaal herinnerde aan schandalige verhalen uit nachtclubs in het Thong Lo-gebied van Bangkok eerder dit jaar, waar politieke leiders en hoge functionarissen werden betrapt op ongehoorzaamheid aan de regels, wat leidde tot het begin van een verwoestende golf van Covid in april.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Manager Online
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Manager Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!