Kaarten voor het Justin Bieber concert in Bangkok worden doorverkocht voor 1,6m baht

BANGKOK:- De kaartjen voor het concert van Justin Bieber in Bangkok werden doorverkocht voor 1,6 miljoen baht per stuk nadat ze gisteren ‘in no time’ aan de kassa waren uitverkocht.

De concertkaarten voor de Justin Bieber Justice World Tour in Bangkok 2022 gingen gingen gistermorgen om 10:00. in de verkoop.  De organisator maakte bekend dat de kaarten om 15.30 uur waren uitverkocht.

Fans stonden in de rij bij ThaiTicketMajor-verkooppunten en belaagde massaal de website en die van concertorganisator Live Nation.  Sommigen schepten op dat ze een kaartje hadden weten te bemachtigen, maar de meesten waren teleurgesteld nadat ze er niet in waren geslaagd een kostbare stoel te bemachtigen voor Biebers eerste wereldtournee sinds 2017.

Er waren ook klachten van de die-hard fans van de Canadese ster, bekend als Beliebers, dat scalpers kaartjes hadden gekocht om met winst door te verkopen.

Een Twitter-gebruiker pochte dat ze twee tickets hadden verkocht met een nominale waarde van 2.500 baht voor 6.500 baht elk.

De Thaise Nation nam contact op met de reseller op Twitter om te waarschuwen dat tickets voor het concert eigendom waren van de organisator en niet konden worden overgedragen, doorverkocht met winstoogmerk of gebruikt voor commercieel gewin. De organisator houdt zich het recht voor de concertkaarten te annuleren zonder waarschuwing vooraf of restitutie.

De waarschuwing zorgde er echter niet voor dat kaarten te koop werden aangeboden op de wederverkoopwebsite viagogo.

De hoogste prijs die op het moment van de pers op viagogo werd betaald, was voor een AL4-zoneticket, dat 1.622.283 baht opleverde.

De Justin Bieber Justice World Tour in Bangkok 2022 begint op 6 november in het Rajamangala Stadium.

Bieber zal ook landen in Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Nagoya, Osaka en Tokio als onderdeel van een wereldtournee die meer dan 100 data over vijf continenten in 2022-23 omvat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!