Jongen ontsnapt ternauwernood aan schietpartij in Trang, waarbij zijn beide ouders wel omkomen

TRANG:- Een latexhandelaar en zijn vrouw werden eerder deze week in hun auto in Trang doodgeschoten, terwijl hun zoon naar verluidt aan de aanval ontsnapte met een gebroken been.

Het geweldsincident vond plaats in de wijk Ratsada in Trang.  De politie arriveerde en trof ter plaatse een Toyota Fortuner aan met twee lichamen – Weerayut Khun-in, 39, achter het stuur en zijn vrouw Waraporn Piandee, 39, op de passagiersstoel.  

Hun zoon Wasitpon Khun-in zat met een gebroken been op de achterbank.  Hij werd later voor behandeling naar het Thung Song-ziekenhuis in Nakhon Si Thammarat gebracht.

Uit het eerste onderzoek bleek dat het gezin terugkeerde uit het Thung Song-district van Nakhon Si Thammarat en heel dicht bij hun huis was.  Toen kwam er een pick-up truck van achteren en er werden verschillende schoten gelost op de Fortuner voordat de pick-up verdween.

De politie sprak het vermoeden uit dat de aanslag het gevolg kan zijn van persoonlijke of zakelijke conflicten of dat Werayut mogelijk betrokken is geweest bij illegale transacties.

 De politie zei enig idee te hebben van wie er mogelijk achter de schietpartij zat en zal lokale CCTV-camera’s en beelden controleren die zijn vastgelegd op dashboardcamera’s van auto’s in de buurt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!