Jonge werknemer krijgt bij het werk aan elektrische kabels in Chonburi een “optater” maar overleeft

~REGIO NIEUWS~

CHONBURI:- Een jongeman van 20 jaar kreeg een paar dagen geleden een zware elektrische schok door zijn lichaam toen hij communicatielijnen langs bovengrondse kabels in Chonburi aan het repareren was.

 Het incident vond plaats eergisteren op 21 april 2021 voor de Jena-markt in het Nong Ri-subdistrict van Mueang Chonburi plaats.

Het 20-jarige slachtoffer, Khun Thongchai Thanongdej, was met collega’s op een ladder bezig communicatiekabels te ordenen toen hij naar verluidt de verkeerde draad had aangeraakt, wat een ernstige elektrische schok veroorzaakte.

Khun Thongchai slaagde erin om op eigen kracht de ladder af te komen maar toen hij eenmaal de grond stond, zakte hij in elkaar, waarna een collega, Khun Ek (verdere naam en leeftijd niet genoemd) de hulpdiensten belde om hulp te verlenen.

Khun Thongchai liep bij dit incident ernstige brandwonden aan zijn hand op en mogelijk inwendig letsel.  Hij werd uitgeput, maar bij bewustzijn, naar het Chonburi-ziekenhuis gebracht.

Hij zal naar verwachting herstellen van zijn verwondingen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!