Jonge vrouw op het nippertje van de verdrinkingsdood op het strand van Pattaya gered

PATTAYA:- Gistermiddag werd er een jonge vrouw op het nippertje van de verdrinkingsdood op Pattaya Beach gered. De vrijwillige reddingsdienst werd om 17.00 uur op de hoogte gebracht van het incident, zij en “Snelle Jelle”, onze razende reporter troffen de gewonde 22-jarige Khun Nopparat Petchjantuek op het strand aan.

Ze was al uit het water gehaald door strandwachten van Pattaya Beach, die ter plaatse ook eerste hulp verleenden.  Ze werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor een check-up, hoewel ze bij bewustzijn was, maar was wel erg geschokt door het incident.

Khun Nopparat vertelde tegen de hulpdiensten: “Ikging in mijn eentje het water in om te zwemmen voordat mijn been kramp kreeg en ik niet terug naar de kust kon zwemmen.  Ik schreeuwde en zwaaide met mijn handen naar de oranje badmeesters in de buurt voor hulp die het water in renden en me wisten redden.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Vertaling:  Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!