Een pick-up truck stort 6 verdiepingen van een ziekenhuis in Korat naar beneden

NAKHON RATCHASIMA:- Bij een bizar ongeval in Nakhon Ratchasima dat verbazingwekkend genoeg resulteerde in slechts 2 gewonden en geen doden, reed een pick-up door een keermuur en stortte 6 verdiepingen naar beneden.  Het ongeval vond gisteravond plaats in het hoofddistrict op de 8e verdieping van een parkeergarage van een ziekenhuis.

Het ongeval vond omstreeks 7 uur ’s avonds plaats in het Maharat Nakhon Ratchasima ziekenhuis, waar de bestuurder volgens ooggetuigen ruzie had met een vrouw voordat hij naar zijn auto op de 8e verdieping van de parkeergarage liep.

De man stapte in zijn Toyota Vigo-pick-up en reed vervolgens dwars door een keermuur.  De muur begaf het en hij stortte met pick-up en al van de 8e etage zes verdiepingen naar beneden en kwam met een dreun op de 2e verdieping van een parkeergebouw terecht.

De auto landde op een doorgang op de 2e verdieping, waarbij ook brokken beton van de muur naar beneden vielen, één van die brokken raakte een persoon die op de begane grond aan het winkelen was.

Al snel kwamen de reddingswerkers ter plaatse om te ontdekken dat er van de pick-up truck weinig meer over was, de bestuurder liep daarbij verwondingen op, hoewel de details van de ernst en de omvang van zijn verwondingen niet werden vrijgegeven.  De politie doet nog verder onderzoek naar het incident.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Prasit Tangprasert
Vertaling:  Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!