Jonge motorrijdster gewond geraakt door laag in Pattaya hangende nutskabels

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een jeugdige bestuurster van een motor heeft gisteren op een slecht verlichtte weg in Zuid Pattaya verschillende verwondingen opgelopen nadat ze verstrikt raakte in laaghangende telecommunicatiekabels en van haar motor stuiterde.

De 17-jarige, wiens naam werd ingehouden omdat zij minderjarig is, vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende reporter het volgende relaas: “Eergisteren (24 juni) reed ik halverwege de avond op mijn motor op extreem donkereweg van Soi Khao Talo naar Soi Kor Pai naar huis.

“Ik reed plots in een ​​wirwar van telecommunicatiekabels die laag over de weg hingen.  De kabels sloegen om mijn nek en zorgden ervoor dat ik van de motor afgetrokken werd waarbij ik bijna gekeeld werd voordat ik mezelf kon bevrijden. 

“Buurtbewoners die buiten in de buurt zaten, zagen me en hielpen me.  Ik heb nu wonden in mijn nek, arm en rug.  Ook mijn motor liep schade op door het ongeval.”  Ze voegde eraan toe.

Haar 35-jarige moeder, khun Nilawan Jitsom, 35, vertelde tegen: “Mijn dochter werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor haar verwondingen en werd onderworpen aan verschillende onderzoeken.  Ze liep ernstige whiplash op en verwondingen op en braakte enkele uren na het incident.  Ik vind dat iemand de verantwoordelijkheid moet nemen voor dit ongeval en de verwondingen van mijn dochter.”

Op het moment is er geen organisatie of autoriteit naar voren gekomen om verantwoordelijkheid te uiten en steun of financiële hulp te bieden volgens Khun Nilawan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Eén gedachte over “Jonge motorrijdster gewond geraakt door laag in Pattaya hangende nutskabels”

  1. helaas, er zal ook niemand verantwoording nemen.
    dat is toegeven dat ze een fout hebben gemaakt.
    dat is gezichtsverlies.
    dus, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!