Jong meisje omgekomen bij het oversteken van een onbemande spoorwegovergang in Chumphon

CHUMPHON:- Een jong meisje kwam om het leven en haar 19-jarige broer raakte gewond toen hun auto zaterdagochtend werd geraakt door een trein bij een onbemande spoorwegovergang in het district Lang Suan in de provincie Chumphon.

Het ongeval deed zich afgelopen zaterdagmorgen. voor in tambon Ban Khuan, zei Pol Capt Thanakit Longsawat, een onderzoeksfunctionaris op het politiebureau van Lang Suan, die rond 9.45 uur werd gewaarschuwd.

De politie die ter plaatse kwam, trof een zwaar beschadigde Honda CR-V met Chumphon-kentekenplaten aan in de buurt van het spoor.  Twee mensen raakten gewond en werden met spoed naar een ziekenhuis gebracht, maar één werd later dood verklaard.

Het dode slachtoffer werd geïdentificeerd als de 16-jarige Piyamat Nilsuken de gewonde bestuurder was haar oudere broer Payungsak Nilsuk, 19 jaar, zo las uw nieuwsbeer in de Thaise media.

Volgens een voorlopig politieonderzoek had de lokale trein op de route Chumphon-Hat Yai enkele minuten voordat het ongeval plaatsvond het treinstation van Lang Suan verlaten.  Bij het naderen van de overweg zag de machinist de auto richting de overweg rijden.  Hij liet de treinhoorn horen en probeerde te remmen, maar kon niet op tijd stoppen om de auto te ontwijken terwijl deze over de baan reed.  De overweg had geen slagbomen, maar er was wel een treinovergangsbord.

Door de kracht van de crash sloeg de auto meerdere keren over de kop voordat hij langs de kant van de baan belandde.  De trein raakte niet beschadigd en vervolgde later de reis.

 Op het moment van het ongeval bracht Khun Payungsak naar verluidt zijn zus naar school om een ​​bijlescursus te volgen.  De politie is van plan hem later te ondervragen, maar zei dat hij nog steeds in shock was door het verlies van zijn zus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: mokkalana
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: mokkalana.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!