Jeugdtalenten tijdens Singha Thailand Junior World Golf Championship laten zich in Hua Hin zien 

HUA HIN:- De Royal Hua Hin Golfbaan is momenteel gastheer voor de 14e editie van het Singha Thailand Junior Wereldkampioenschap Golf, dat woensdag van start ging en morgen 29 oktober afgesloten wordt.

Het toernooi heeft in totaal 139 jonge golfers aangetrokken uit 17 verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Zuid-Korea, China en verschillende ASEAN-landen.

De openingsceremonie, gehouden op 25 oktober, omvatte een levendige parade met “lange trommels” en een warm welkom voor de atleten, wat een feestelijke toon zette voor de competitie. Dr. Ratchanat Mongkolnavin van de Thailand Golf Association zat de ceremonie op Tee-Off Hole 10 voor en uitte zijn vreugde over de voortdurende rol van Thailand als gastheer en organisator van dit prestigieuze evenement.

“De Royal Hua Hin Golfbaan is een belangrijke locatie in de golfgeschiedenis van Thailand, omdat het de eerste 18-holes golfbaan van het land is. Het is een eer voor ons om opnieuw jonge golfers van over de hele wereld te verwelkomen om hier te strijden”, aldus Dr. Ratchanat.

Het toernooi is onderverdeeld in vier leeftijdscategorieën voor zowel jongens als meisjes: Klasse A (15-17 jaar), Klasse B (13-14 jaar), Klasse C (11-12 jaar) en Klasse D (9-10 jaar). . De oudere twee categorieën strijden over vier dagen en 72 holes, terwijl de jongere twee drie dagen over 54 holes spelen.

Het Thaise contingent wordt vertegenwoordigd door vier jonge golfers in de herencategorie en twee in de damescategorie. Opvallende deelnemers zijn onder meer Ono-Warut Boonrod, de 15-jarige runner-up van de Singha Thailand Amateur Open van vorige week, en Prae-Khwanaphach Suanin, een 15-jarige uit Phitsanulok en de recente gouden medaillewinnaar van het damesteam op de National Spellen.

Het Singha Thailand Junior World Golf Championship, georganiseerd door de Thailand Golf Association en ondersteund door Singha Corporation Co., Ltd., is een bewijs van de toewijding van Thailand om jong golftalent te koesteren en hen een platform te bieden om te golfen.

Olleke Bolleke in Hua Hin
Bron: Huahintoday 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!