Prachuap en Hua Hin eren volgende maand hun lokale atleten die tijdens de Aziatische Spelen in China een ‘gouden’ plak hebben gewonnen

HUA HIN:- Volgende maand zal er een reeks evenementenparades worden gehouden ter ere van drie lokale atleten die medailles hebben behaald tijdens de recente 19e Aziatische Spelen in Hangzhou, China.

Tijdens een bijeenkomst op 24 oktober in de Singkorn-conferentieruimte in de grote zaal van Prachuap Khiri Khan onthulde vice-gouverneur Kittiphong Sukhaphakul de plannen voor het feestelijke evenement. In samenwerking met zowel de overheid als particuliere instanties wil de provincie hulde brengen aan haar sporthelden die niet alleen Prachuap Khiri Khan, maar ook Thailand als geheel glorie brachten.

De drie onderscheiden atleten zijn khun Ballangk Thaptimdaeng, die een gouden medaille behaalde in Taekwondo, Khun Benyapa Jantawan, die zilver behaalde in kiteboarden en khun Joseph Jonathan Weston, die brons pakte, ook in kiteboarden.

De festiviteiten beginnen op woensdag 8 november met een reeks evenementen gedurende de dag. Vanaf 9.30 uur bezoeken de medaillewinnaars het centrale stadsheiligdom in het district Mueang Prachuap om hun respect te betuigen. Vervolgens trekt een processie langs Salachip Road, met als hoogtepunt een interactieve sessie op de Prachuap Wittayalai School, waar de atleten hun ervaringen zullen delen en studenten zullen inspireren om te gaan sporten.

In de middag zal er om 13.30 uur een optocht plaatsvinden. van True Arena, Hua Hin, die door Petchkasem Road zal navigeren en pauzeert voor afspraken bij het BluPort-winkelcentrum en Market Village Hua Hin. Tijdens deze tussenstops kunnen de kampioenen geschenken en onderscheidingen verwachten van verschillende sponsors.

Om 16.30 uur vertrekt er weer een parade vanaf het districtskantoor van Pran Buri, op weg naar het subdistrict Pak Nam Pran.

De grote finale van de dag staat gepland om 17.30 uur. in Pran Buri, waarvan de exacte locatie nog moet worden bevestigd. Tijdens deze ceremonie ontvangen de atleten erecertificaten en geldprijzen als blijk van waardering voor hun monumentale prestaties op de Aziatische Spelen.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!