Italiaanse potloodventer op weg naar het vliegveld Suvarnabhumi opgepakt, nadat hij in Pattaya zijn geslachtsdeel aan kinderen toonde.

PATTAYA:- Een Italiaanse die ervan uitging dat hij gewoon zijn geslachtsdeel aan kinderen in Pattaya kon laten zien, is door een samenwerking tussen de politie en de immigratiedienst opgepakt.

De verdachte was een 49-jarige Italiaan.  Zijn naam werd door de politie achtergehouden in afwachting van een onderzoek.  Hij werd voor het eerst betrapt door khun Prateep Thongkam, een 34-jarige vader van jonge dochters en een zoon, die zei dat hij getuige was geweest van tonen van zijn “Willy” en masturbeerde in het bijzijn van zijn kinderen terwijl ze in de laadbak  van zijn pick-up reden.

Vader Prateep vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat hij de obscene scène via zijn telefoon had opgenomen.  Op de video was duidelijk te zien dat de verdachte zijn geslachtsdelen vastgreep en terwijl hij op een motor achter de pick-up truck van Prateep aanreed en zich aftrok. Vijf kinderen, waaronder zijn vier meisjes en jonge zoon, lagen op de laadbak van zijn vrachtwagen, zich niet bewust van de gewone verdachte, verklaard de vader.  De verdachte reed na afloop weg.

Volgens het laatste rapportage kon de immigratiedienst en politie van Chonburi de verdachte Italiaan snel worden gearresteerd terwijl hij op 12 december aan boord van zijn vliegtuig in de richting van Italië stapte. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau in Banglamung.

De man bekende zijn onfatsoenlijk handelen en betaalde een boete van 3.000 baht voordat zich weer in de richting van vliegveld Suvarnabhumi begaf, hij kreeg wel de boodschap mee, dat als hij zich nog eens aan een dergelijk delict schuldig maakt, zijn visum ingetrokken zou worden. 

De Italiaan weigerde een verklaring aan de pers af te leggen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!