Israëliër op Samui nadat hij de quarantaine in Bangkok ontvluchtte

KOH SAMUI:- De politie van Surat Thani heeft gisteren een  Israëlisch staatsburger onder de naam Ohad Baruch in een restaurant op Koh Samui gearresteerd nadat hij uit quarantaine hotel in het Sukhumvit-gebied van Bangkok was ontsnapt.

“De verdachte man arriveerde op 17 december in Thailand en testte positief op Covid-19 via de RT-PCR-methode”, zo verklaarde majoor-generaal Jirasan Kaewsaengaek, de woordvoerder van politie Bangkok

 “Hij werd vervoerd naar een alternatief quarantainehotel aan Sukhumvit Road om te wachten op bevestiging en behandeling, maar vluchtte dezelfde dag het hotel nog uit.  Getuigen zeiden dat hij in een taxi stapte op weg naar een hotel in Pattaya, Chonburi.”

De gezondheidsdienst spoorden mr. Baruch op en ontdekten dat hij een busje huurde in Chonburi en naar de zuidelijke provincies reed.

CCTV-camera’s zagen hem op 20 december in Chumphon in de ochtend en later in Surat Thani in de middag.

“Politieagenten doorzochten vervolgens toeristische attracties in Surat Thani naar de verdachte totdat ze hem gistermiddag  in een restaurant in de buurt van Nathon Beach op Koh Samui zagen lunchen” aldus majoor-generaal Jiransan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!