EU accepteert door Thailand uitgegeven Covid-vaccincertificaten

EUROPA:– De Europese Unie heeft besloten de door Thailand afgegeven Covid-19-vaccincertificaten te accepteren.

Het plv.  hoofd van de missie van de delegatie van de Europese Unie naar Thailand Giuseppe Busini heeft op zijn Twitter-account bekend gemaakt dat Thailand nu is aangesloten op het EU Digital Covid Certificate-systeem.

Hij zei dat de Covid-19-certificaten die zijn uitgegeven door Thailand, zullen worden geaccepteerd in de Europese Unie, terwijl het EU Digital Covid-certificaat door Thailand zal worden erkend.

De Europese Commissie heeft gisteren besloten om certificaten goed te keuren die zijn uitgegeven door Thailand, Montenegro, Taiwan, Tunesië en Uruguay.

“Dit jaar was een succesvol jaar als het gaat om de uitrol van het EU Digital Covid-certificaat”, zei Europees commissaris voor Justitie, de heer Didier Reynders.

“Er zijn nu zestig landen en gebieden in vijf continenten aangesloten op ons systeem.  We hebben de noodzaak en de toegevoegde waarde van dergelijke certificaten voor veilig reizen gezien.  Zelfs met Covid-19-varianten zal het in de toekomst blijven dienen”, voegde Reynders eraan toe.

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!