Iraanse toerist vermist bij wild water-raften in Phang Nga

PHANG NGA:- Een Iraanse toerist raakte gisteren tijdens een wildwatertocht in de Song Phraek rivier vermist, toen zijn opblaasbare boot een pijler van een talud raakte. De reddingsdienst is nog steeds naar hem op zoek.

Een 38-jarige tourmanager die zichzelf bekend maakte als Khun Damrong zei, dat de rivier normaal was toen de rafting-sessie van toeristen op drie opblaasbare boten begon, maar plotseling ontstond er een sterke stroming. Twee boten wisten op tijd naar de oever te geraken, maar de andere werd via de rotsen, met één klap tegen brugpijler geworpen waarbij de boot omsloeg. De andere in de boot zittende toeristen konden in veiligheid gebracht worden, maar de 42-jarige Iraanse man verdween onder water.

De opgeroepen duikteams konden hem gisteren in de krachtige stroom niet vinden, deze morgen werd omstreeks 07.00 uur de zoektocht hervat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA News
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!