Inwoners van Phuket ontvangen “overlevingstassen”

~DE BEREN ZIEN DANSEN~
(Honger hebben)

PHUKET:- Meer dan 35.000 huishoudens in heel Phuket zullen “overlevingstassen” ontvangen om inwoners te helpen de financiële lasten van Covid-19 het hoofd te bieden.  De tassen zullen “essentiële huishoudelijke benodigdheden” bevatten.

 De tassen bevatten o.a.: 

  • 2pakken rijst van vijf kilo
  • 1 fles bakolie
  • 12 blikjes vis uit blik
  • 12 pakjes instant noedels

De tassen kosten naar schatting tussen de 550 en 600 baht.  Ze worden vanaf 10 juni verdeeld onder meer dan 35.000 huishoudens in 7 subdistricten

Khun Rewat Areerob, voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organization, maakte het nieuws deze week bekend na een bijeenkomst op het PPAO-kantoor.  Rewat zei dat de campagne tot stand kwam na een ontmoeting met alle lokale bestuursorganisaties bijna 2 weken geleden.

Na de bijeenkomst begon de PPAO verzoeken van lokale administratiekantoren te accepteren voor het helpen van mensen in hun regio die financiële moeilijkheden ondervinden als gevolg van Covid-19.

Khu. Rewat voegde eraan toe dat 4 lokale bestuursorganisaties, Phuket Town, Rassada, Rawai en Koh Kaew, de overlevingstassen niet willen ontvangen en cruciale voorraden zullen leveren aan hun respectieve gebieden op basis van hun eigen budget.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Phuket Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!