Bejaarde monnik komt in Bangkok op gruwelijke wijze aan het einde van zijn leven

~DIT IS UIT HET LEVEN GEGREPEN~
(Dat is volgens de werkelijkheid.

BANGKOK:- Phra Charan, een 70-jarige monnik, is gisteren omgekomen bij een aanslag in Bangkok.  Phra was jarenlang monnik in de Wat Son-tempel. Verschillende delen van een van een “zwarte auto” lagen verspreid over de weg.

Toen de ambulancebroeders ter plaatse kwamen, vonden ze Phra’s hoofd en been bebloed.

De zoon van de monnik, de 47-jarige Chaloem Chai, en zijn 26-jarige kleindochter Angkana, werden op de hoogte gebracht van het tragische incident.  Vervolgens gingen ze naar de plaats van het ongeval om het lichaam van hun familielid te bekijken.  De aanblik bracht beide familieleden in shock en de kleindochter viel naar verluidt flauw op de weg.

CCTV camera’s  in de buurt hebben het ongeval op film vastgelegd.  Ook waren er ooggetuigen aanwezig.  Een getuige, de 48-jarige Lapatlada, een voedselverkoper, zei dat ze aan het koken was toen ze een hard remgeluid hoorde.  Ze keek naar de plek waar ze het geluid hoorde en zag een zwarte pick-up truck Phra Charan frontaal aanrijden.  Ze zei dat Phra’s lichaam de lucht in schoot voordat hij op de weg belandde.  Ze voegde eraan toe dat de pickup  niet stopte nadat hij Phra had geraakt.

Chaloem zei dat hij elke dag om zes uur op zijn motor wachtte tot zijn vader de weg overstak.  Hij zei dat zijn vader de nabijgelegen brug niet kon oversteken vanwege zijn artritis.

Het lichaam van de monnik is naar het Siriraj-ziekenhuis gebracht.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!