Er zijn nu meer dan 100.000 transportmedewerkers in Bang Sue-station in Bangkok gevaccineerd

~IN SNELTREINVAART~
(In hoog tempo)

BANGKOK:- De vaccinatie-eenheid op het Bang Sue Grand Station in Bangkok heeft sinds 24 mei 100.747 mensen uit de transportsector ingeënt, terwijl er gisteren 19.000 mensen in de rij stonden voor hun vaccinatie.

De Minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul zei dat het Nationaal Instituut voor Dermatologie ongeveer 400 personeelsleden, waaronder artsen, verpleegkundigen, apothekers en ondersteunende teamleden, dagelijks van 9.00 tot 20.00 uur naar het station stuurt om deze grootscheepse vaccinatie ronde te voltooien.

“Het toedienen van Covid19 vaccins is een belangrijke missie voor het land en het ministerie van Volksgezondheid, omdat niemand op dit moment veilig is.  We weten dat al het medisch personeel hard moet werken en ik wil iedereen bedanken die offers brengt om de veiligheid van de mensen te garanderen”, zei hij.

Khun Anutin bezocht gisteren met Dr. Somsak Ankasil, directeur-generaal van de medische afdeling het station.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!