Inwoners van Hua Hin walgen over het onbeschofte gedrag van café-klant jegens een kat

HUA HIN:- Op internet verscheen een TikTok-clip waarin een mannelijke klant in een kattencafé een kat uit de winkel pardoes de weg op smijt, dit verwerpelijke gedrag is viraal door het land gegaan en heeft de Thaise bevolking woedend gemaakt.

De clip werd dinsdagavond gepost door de eigenaar van een kattencafé en een zelfgemaakte ijssalon in Hua Hin en genereerde vrijdag meer dan 138.000 views en 3.920 reacties.

Op de clip is te zien hoe de man met een vriendin de winkel binnenkomt met een vriendin.  Terwijl hij door menu bladerde, probeerde een kat midden in de winkel zijn vacht schoon te likken.

De klant probeerde met de menukaart de kat weg te jagen maar de kat bleef hem ontglip hem.  Toen hij terugkeerde naar zijn stoel en tafel, rende de kat achter hem aan en bleef achter hem zitten. Deze keer greep de man de kat, opende de deur van de winkel en smeet hem naar buiten.

De andere katten in het café zochten uit angst gelijk hun heil bij een glazen deur.

De winkeleigenaar, die het account itimgon_ong gebruikt, zei dat hij erg verdrietig was toen hij hoorde van het incident. Hij vertelde dat zijn chef-kok de kat later buiten zag lopen en hem terug naar de winkel bracht.  Hij zei dat de kat gelukkig niet in paniek raakte en midden in het verkeer de weg op rende.

De winkeleigenaar postte dat aangezien zijn winkel een kattencafé is, en de kattenhater daar gewoon niet had moeten komen.

Hij zei dat hij ook borden rond de winkel had opgehangen dat als een klant bang was voor katten, ze het personeel moesten informeren dat ze de katten in een bins zouden doen.

De eigenaar zei dat het incident gebeurde toen hij niet in het café was en zijn chef-kok alleen in de zaak was.  De chef-kok was bezig met het bereiden van maaltijden, dus hij zag niet wat er buiten de keuken gebeurde.  De chef-kok was verrast om er later achter te komen hoe de kat buiten was geland, dus informeerde hij de winkeleigenaar om de beveiligingscamera van de winkel te controleren.

De clip trok veel boze reacties.  Sommige TikTok-gebruikers drongen er zelfs bij de winkeleigenaar op aan om de “boosdoener” te lokaliseren en juridische stappen tegen hem te ondernemen omdat hij het leven van de kat in gevaar had gebracht.

Ze zeiden dat de man zich had moeten realiseren dat het een kattencafé was en de plek had moeten vermijden als hij niet van katten hield.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!