Inwoners Bangkok gewaarschuwd om tot maandag op hun hoede te zijn voor de overstromingen ten gevolge van zware regenval 

BANGKOK:- De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) heeft de inwoners van Bangkok gewaarschuwd om tot maandag voorbereid te op zware regenval, weke e overstromingen in verschillende districten zou kunnen verergeren. 

De plv.  gouverneur van de BMA, khun Wissanu Supsomphol hield  een dringende persconferentie, waarin hij zei dat de regens van donderdagmiddag tot maandag zouden aanhouden en dat het regenwater de situatie zou verergeren in de districten Bang Khen, Lak Si en Lat Krabang, evenals in het Rangsit-gebied in de provincie Pathum Thani, die al door overstromingen werden getroffen. 

Gouverneur Wissanu drong er bij de inwoners van Bangkok op aan de aankondigingen van de BMA in de gaten te houden. Hij zei dat het stadsbestuur drie uur van tevoren waarschuwingen zou geven om bewoners te waarschuwen voor mogelijke overstromingen. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!