Goederentrein ramt in Oost-Thailand één personenauto waarbij 1 dodelijk slachtoffer en 3 zwaargewonden waren te betreuren 

CHONBURI:- In deze provincie, in het oosten van Thailand, is vanochtend om 02.00 uur een auto door de slagboom van een spoorovergang gereden en is aangereden door een trein.  Bij de crash kwam een ​​vrouw om het leven en raakten nog drie mensen zwaargewond.

De wachtmeester van het politiebureau van Don Hua Lo ontving om 02.00 uur een melding dat een trein een auto had geraakt op de kruising van de weg en het spoor in het district Don Hua Lo in het hoofddistrict.  Politie, artsen van het Chon Buri-ziekenhuis en reddingswerkers kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse vonden agenten een vernietigde zwarte Honda-sedan.  De reddingswerkers moesten twee mannen en een vrouw, allemaal ernstig gewond, uit het wrak bevrijden en brachten hen met spoed naar het ziekenhuis van Chonburi.

De medewerkers van de reddingsdienst vonden het lichaam van de vierde passagier, een 35-jarige vrouw, liggend op de grond op de plaats van het ongeval.

Op 400 meter afstand van de auto stond een goederentrein.  De trein, nr.607, vervoerde plastic van Map Ta Phut naar Pa Wai in de provincie Lopburi, bestuurd door machinist Karin Soranathuwanan.

Toen trein 607 naderde, liet de lokale spoorwegbeambte, khun  Tu Maneewan de slagboom zakken om te voorkomen dat auto’s het spoor zouden  oversteken.  Hij zei dat de personenauto plotseling door slagbomen reed en werd geraakt door de trein.

De politie zei dat ze camerabeelden zal inspecteren om de feiten van het incident te controleren.

 In mei raakte een trein een auto waarbij een tienermeisje om het leven kwam in de provincie Chumphon in het zuiden van Thailand.  Deze spoorwegovergang had geen barrières.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: KhaoSod.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!