Elektriciteitmaatschappij van Bangkok ontkent eigenaar te zijn van elektriciteitskabels die het Twitter bericht van Russell Crowe breed uitgemeten worden

BANGKOK:- Terwijl de tweets van Russell Crowe tijdens het filmen van zijn nieuwe film in Thailand voor opschudding zorgden op Thaise sociale media en lof oogstten van premier Prayut Chan-o-cha en Phuket Sandbox-autoriteiten, was één groep lang niet zo enthousiast over zijn berichten en dat was………De Metropolitan Electric Authority in Bangkok.

De MEA heeft nu een verklaring vrijgegeven waarin ze zichzelf verdedigt nadat Crowe een foto plaatste met het onderschrift “Bangkok Dreaming” die de beruchte wirwar van vonkende elektrische bedrading in Thailand afbeeldde.

Het bericht had duizenden reacties en retweets opgeleverd met de hashtag “Welcome To Bangkok” trending, hoewel velen de begroeting achteraf bedoelden.  De foto werd gebruikt om de acteur tegelijkertijd te verwelkomen en weerhaken af ​​te leveren aan het slecht beheerde elektriciteitsnet en de slecht beheerde infrastructuur van Thailand.

U zult kunnen begrijpen dat de MEA in Bangkok niet amused was.  Ze plaatsten een reactie op de tweet en vooral op de negatieve opmerkingen van Thaise mensen.  In hun weerlegging beweren ze dat de wirwar van kabels in de tweet van Crowe niet onder het gezag van de MEA viel.

 Ze zeggen dat de draden in feite niet eens elektrische of stroomkabels zijn. Maar maakte niet duidelijk wat voor draden het wel waren, laat staan wie er verantwoordelijk voor was.

De verklaring beloofde dat de MEA veiligheid zeer serieus neemt en dat eventuele problemen of problemen met elektrische draden of stroomkabels moeten worden opgelost door onmiddellijk rechtstreeks contact op te nemen met de MEA.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Twitter
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!