Indiase man veroordeeld voor urineren op 70-jarige vrouwelijke passagier

NEW DELHI:- Dit gore voorval heeft niets met Thailand te maken, maar wel met gebrek aan respect voor de medemens. Een Indiase man is veroordeeld nadat hij had geplast op een 70-jarige vrouwelijke passagier op een vlucht van Air India New York naar New Delhi.

Een rechtbank in New Delhi veroordeelde Shankar Mishra tot 14 dagen gevangenisstraf wegens het beledigen van de bescheidenheid van een vrouw, terwijl de politie het incident op zaterdag 26 november 2022 onderzocht. Als hij wordt veroordeeld, kan hem drie jaar gevangenisstraf worden opgelegd.

De Indiase politie arresteerde de viespeuk nadat een vrouw had geklaagd dat de man op haar had geplast.

Suman Nalva, woordvoerder van de politie van New Delhi, meldde dat Mishra zaterdag door de politie is opgepakt in de zuidelijke stad Bengaluru en naar de Indiase hoofdstad is gebracht.

De krant Times of India meldde dat Mishra bekende dronken te zijn en geschokt was door wat hij had gedaan.

Een andere passagier op de business class-vlucht, Sugata Bhattacharjee, vertelde de media dat hij Mishra overmatig alcohol zag drinken, onsamenhangend praatte en dezelfde vragen een aantal keren herhaalde.

Air India zei woensdag dat ze Mishra voor 30 dagen hadden verboden in overeenstemming met de regelgeving na het incident op 26 november. De luchtvaartmaatschappij zei dat ze de zaak had gemeld aan het directoraat-generaal van de burgerluchtvaart (DGCA), de Indiase waakhond voor de veiligheid van de luchtvaart, wegens  verdere actie.

Air India maakte zaterdag bekend dat het een piloot en vier cabinepersoneelsleden aan de grond heeft gehouden na een confrontatie tussen twee passagiers op een recente vlucht.

Het incident, dat veel aandacht kreeg op sociale media en onder activisten, was voor de luchtvaartmaatschappij aanleiding om de bemanning schriftelijk op de hoogte te stellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Azië  
Bron: aljazeera.com

Eén gedachte over “Indiase man veroordeeld voor urineren op 70-jarige vrouwelijke passagier”

  1. Pingback: 1finishing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!