Indiase man in Pattaya beweert dat hij door zakkenrollers van 44,000 baht beroofd is

PATTAYA:- Een jonge Indiase man deed gisteravond laat in Pattaya aangifte bij de politie en verklaarde dat zakkenrollers 44,000 baht aan contant geld uit zijn zak was gerold nadat hij klaar was met winkelen in een buurtwinkel.

Het vermeende incident vond gisteravond plaats rond 23:00 uur plaats, toen Mr. Surve, een Indiase student, met een onbekende vriend naar het politiebureau van Pattaya ging om aangifte te doen.

Volgens Mr. Surve was hij eerder op de avond naar een buurtwinkel op Pattaya Beach gegaan om wat boodschappen te doen. De naam van de winkel werd door de politie van Pattaya achtergehouden in afwachting van de camerabeelden en een volledig onderzoek.

Mr. Surve vertelde dat bij het verlaten van de winkel een groep Thaise jongens hem benaderde en hem begon te vragen naar zijn aankoop en zijn bezoek.

Mr. Surve zei dat de groep hem afleidde met een gesprek en vervolgens moet één van hen 44,000 baht in contanten uit zijn broekzak gerold hebben.  

Het proces-verbaal is opgemaakt door Luitenant-kolonel Thamanchit Sitthisat, een rechercheur van het hoofdpolitiebureau aan de Beach Road.

Volgens luitenant-kolonel Thamanchit zouden camerabeelden van de winkel en in de buurt worden bekeken om te proberen de verdachten te identificeren en te arresteren.

De politie van Pattaya waarschuwt consequent toeristen om géén grote hoeveelheden contant geld of flitsende sieraden bij zich te hebben, aangezien er alleen al in het afgelopen jaar meer dan een dozijn zakkenrollerij-incidenten zijn gemeld door toeristen in het gebied.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!